Є НАДІЯ – ДОПОМОГА ПІД ЧАС ВІЙНИ

Вже більше двох років в Україні, де знаходиться головний офіс Міжнародного служіння «Христос для всіх міст», триває повномасштабна війна, викликана військовою агресією з боку Російської Федерації. Ця війна, яка розпочалася 24 лютого 2022 р., вже забрала десятки тисяч життів і призвела до масштабних руйнувань у багатьох містах і регіонах країни. По сьогодні тривають запеклі бої за свободу і незалежність України. Українські міста, об’єкти енергетичної інфраструктури та інші цивільні об’єкти зазнають постійних ракетних і дронових атак. Українці живуть під сигнали повітряних тривог. Восени і взимку першого року війни країна перебувала в умовах постійних і тривалих відключень світла. Але дякувати Богові, захисникам і міжнародним партнерам України, українці впевнено крокують до перемоги і миру на своїй землі.

Через загрозу життю багато людей були змушені залишити свої домівки, а хтось взагалі втратив своє житло. Велика кількість людей опинилася в скрутному становищі через втрату роботи, зростання цін тощо. І найтяжче – це смерть рідних людей… Страх. Невідомість. Невпевненість у майбутньому. Людям потрібна була надія…

Навесні 2022 року пастор Генрі Мадава – старший пастор християнських церков «Перемога» і Президент Міжнародного служіння «Христос для всіх міст» – започатковував благодійний проект «Є Надія – допомога під час війни». Мета цього проекту – допомагати людям, які опинилися в скруті через війну. Кожна людина, котра потребує допомоги, може безкоштовно отримати: продуктові набори, психологічну і молитовну підтримку, речі першої необхідності, дитяче харчування, медикаменти. Проект «Є Надія» об’єднав велику команду служителів-волонтерів з усіх регіонів України. Вони розвантажують, фасують і розвозять гуманітарну допомогу, допомагають людям із евакуацією, поселенням, підтримують морально й молитовно, а також виконують багато іншої роботи, щоб ті, хто потребують допомоги, могли її отримати. Мешканці столиці України – міста Києва – можуть отримати допомогу в клубах надії, які функціонують у всіх районах міста. Тут можна отримати продуктові набори, одяг і взуття, консультації, молитовну підтримку. Проект «Є Надія» діє й в інших містах України – від Львова і Ужгорода на заході країни і до Харкова на сході країни.

Проект «Є Надія» покликаний допомогти якомога більшій кількості людей і показати їм, що навіть у цей надскладний час є надія, що Господь любить кожного, і що в Ньому є вихід.

За час функціонування проекту на початок 2024 року окрім іншої допомоги було видано понад 500 000 продуктових наборів і понад три тони ліків. Завдяки проекту «Є Надія» більше 100 000 людей навернулися до Бога і віддали своє життя Ісусу Христу.

Проект «Є Надія» триває, ми дякуємо всім нашим партнерам за молитовну і фінансову підтримку! Нехай Господь рясно благословить Вас! Разом до Перемоги! Ісус – Господь!

Powered by Cornerstone