Допомога дітям

Діти – це наше майбутнє. Ми віримо, що кожній дитині потрібно донести Благу звістку про Бога, який любить і піклується про кожного, чує молитви та дає надію на майбутнє. Дуже важливо сіяти в дітей зерна добра та Божої любові. У кожній дитині прихований бездонний Божий потенціал, неповторні дари і таланти. Саме сьогоднішні діти – це завтрашні дорослі, політики, бізнесмени, вчителі. Тому допомога дітям – один з пріоритетних напрямів роботи Міжнародного служіння «Христос для всіх міст».

Через служіння «Додому» ми на регулярній основі надаємо допомогу дітям-сиротам, дітям, які позбавлені батьківської опіки, а також тим дітям, які разом з батьками опинилися в складних життєвих обставинах. Служіння «Додому» спрямовує всі свої зусилля на повернення до повноцінного життя дітей, які опинилися за бортом нашого суспільства.

Допомога дітям

Через недільну школу «Планета Д» ми навчаємо дітей християнським принципам і цінностям. Недільна школа дозволяє донести дітям істини Божого Слова на зрозумілій для них мові. Недільна школа «Планета Д» пропонує унікальну і захопливу програму для виховання, розвитку і організованого відпочинку дітей різних вікових груп. На святкових різдвяних і пасхальних програмах недільної школи «Планета Д» через театралізовані дійства глядачі можуть розкрити для себе справжнє значення Різдва й Пасхи. «Планета Д» – це недільна школа не лише для дітей, батьки яких відвідують помісну церкву, а й для дітей, які ніколи не приходять до церкви. Служителі «Планети Д» відвідують дитячі будинки та інтернати, лікарні, організовують дитячі програми в різних районах м. Києва й інших містах України. Під час Фестивалів Ісуса служителі недільної школи «Планета Д» часто проводять дитячі євангелізаційні програми для дітей міста, де відбувається фестиваль.

Міжнародне служіння «Христос для всіх міст» переконане, що допомагаючи дітям, ми реальними справами показуємо любов Небесного Отця до них.

Powered by Cornerstone